Training Positionering, acquisitie, netwerken en onderhandelen

Doel
Doelgroep Leidinggevenden (beroepskrachten) van VluchtelingenWerk die (mede-)verantwoordelijk zijn voor positionering, acquisitie, netwerken en onderhandelen in hun gemeente/regio.
Vooropleiding Geen.
Omschrijving Dat asielzoekers en vluchtelingen in de gemeente worden begeleid door VluchtelingenWerk is allang geen vanzelfsprekendheid meer. Er hebben zich steeds meer ‘spelers’ gemeld op deze ‘markt’.
Voor VluchtelingenWerkgroepen in het land betekent dit dat zij zich veel meer dan voorheen moeten positioneren om dat te kunnen blijven doen waar zij voor opgericht zijn; ‘het ondersteunen van cliënten in de gemeente’.
Vluchtelingenwerk in de gemeente / regio / provincie zal zich pro-actief op moeten stellen om de financiering van haar werk veilig te stellen.
Maar hoe zorg je dat je als volwaardige gesprekspartner gezien wordt, wat komt daarbij kijken, wat heb je daar voor nodig?
Acquisitie is de combinatie van; kennis van de eigen mogelijkheden en onmogelijkheden en de wensen en verwachtingen van de ander, netwerken en onderhandelen.
Tijdens de training zullen alle drie de aspecten aan bod komen. Gedurende het laatste dagdeel zal er met een acteur gewerkt worden.

Bijzonderheden:
Het betreft een tweedaags programma inclusief overnachting.
Tijden:
Dag 1: 13.00 uur - 20.00 uur (aankomst vanaf 12.30 uur)
Dag 2: 09.00 uur - 16.30 uur


Deze training kan ook op locatie aangeboden worden.

Opleidingsdata en inschrijven

Klik op inschrijven achter de training van uw keuze om het inschrijfformulier te openen.
Naam opleidingStartdatumEinddatumLocatieVrije plaatsenInschrijven
 
Training Positionering, acquisitie, netwerken en onderhandelenOp de wachtlijstInschrijven